1
1

 

Luna's Eternal Light Miss Vita

Mi smo peteročlana obitelj. Odlučivši kupiti psa postavili smo visoke kriterije. Psa kojem ne pada dlaka, koji je dobar sa djecom, mali je i stane u stan, nema mirisa, ne treba veliku fizičku aktivnost...Našli smo ga. Iako smo njezino leglo čekali godinu dana, čekanje se isplatilo. Nismo mogli vjerovati da smo to sve pronašli u Viti.

Naša Vita dolazi iz uzgajivačnice Luna's Eternal Light, vrhunskog je porijekla i šampionskih roditelja

Vita je naš prvi pas, naša dugodlaka miljenica. Ona je vesela, zaigrana te nimalo nervozna. Od malena je bila popularna u kvartu.  U šetnji kvartom vesele se susretu s njom i ljubimci i njihovi vlasnici. Kada bi vidjela nekog bacila bi se na leđa i čekala da ju pomaze. Onima koje posebno voli čak i ˝priča˝ (nešto posebno). Nakon napornog dana dočeka nas kod vrata mašući repićem i čekajući nagradu ˝priča˝ od veselja. Iako je vrckasta nikad nismo imali problema sa lajanjem ili nedruželjubivosti.

 

1
  2
  3

Nismo mogli odoljeti a da ju ne pokažemo na izložbi. Pošto su havanezeri jako inteligentni psi nije nam bio problem naučiti ju sve potrebno za ring. Pokazalo se da je Vita pravi izložbeni pas. U samo nešto više od godinu dana osvojila je titule mladog prvaka Hrvatske u ljepoti (JCH-CRO), prvaka Hrvatske u ljepoti (CH-CRO), Mladog klupskog prvaka 2010 i Klupskog prvaka 2010. Uzgojnu dozvolu dobila je na Uzgojnom pregledu 26. 06. 2010. u Zagrebu

Koliko je osjećajna i pažljiva pokazala je i u ulozi majke. Svakim danom ju sve više volimo, a i ona je svakim danom sve umiljatija i dražesnija.